UPORABNIK V KONTEKSTU SPREMEMB
(21.–23. september 2021, v spletnem okolju)

Uporabniki so v središču vseh dejavnosti, ki jih izvajamo knjižnice. Kako slediti njihovim spreminjajočim se potrebam, slediti spremembam družbe, jih predvideti in pravočasno prilagoditi obstoječe oziroma razviti nove storitve? Preteklo leto je močno zaznamovalo delo knjižnic in pokazalo njihove močne in šibke točke. Ali res postavljamo uporabnika v svoje središče? Je naše delo in delovanje njemu v korist? Je skupnost naše mesto ali smo mi skupnost? Jo sploh poznamo?

Vsa ta vprašanja in še mnoga druga si bomo zastavljali in na nekatera odgovorili na letošnjem Posvetovanju Sekcij ZBDS z naslovom »Uporabnik v kontekstu sprememb«.

Posvetovanje bo potekalo v spletnem okolju, z uporabo aplikacije Zoom. Za spremljanje dogodka ne potrebujete kamere ali mikrofona. Udeležba na srečanju je brezplačna, obvezna pa je registracija.
Vabljeni, da se nam pridružite in zastavite vprašanja ter prispevate k iskanju odgovorov.

Programski odbor Posvetovanja sekcij ZBDS.

Program posvetovanja sekcij ZBDS 2021

Uporabnik v kontekstu sprememb
(21.–23. september 2021, na Zoom)

program v .pdf